Selecteer een pagina

Heb je een baan die het vereist dat je vaak naar Duitsland gaat? Dan is het slim om een cursus zakelijk Duits te volgen. Deze zakelijke taaltraining Duits is erg handig om in je persoonlijke portfolio te hebben omdat je de Duitse taal intensief gaat leren, en dan vooral in zakelijk opzicht. Met deze zakelijke taaltraining Duits leer je onder andere presenteren, pitchen, vergaderingen leiden in het Duits, schrijven, en taaltechnieken. De cursus is vooral gericht op de zakelijke kant van de Duitse taal. Door een taalcursus te volgen in het Duits, leer je hoe je de betrekkingen met je Duitse handelspartners kunt intensiveren. Duitsland is namelijk een van de belangrijkste handelspartners van Nederland. Het is handig als je dan goed Duits kent, want Duitsers doen liever zaken in het Duits. Ook leer je bij deze zakelijke taaltraining Duits etiquette en weet je hoe het werkt in een Duits bedrijf. Wil je meer weten over een zakelijke taalcursus Frans of Duits? Lees dan deze blog!

Zakelijke taalcursus Frans

Je kunt niet alleen een taalcursus in het Duits volgen, je hebt ook de mogelijkheid om een Zakelijke taalcursus Frans te gaan doen. Bij deze taaltraining leer je ook over vergaderen, schrijven, pitchen en de taaltechnieken van de taal, maar je leert ook over omgangsvormen en etiquette. Het is belangrijk om beleefd te zijn in Frankrijk, waardoor de omgangsvormen er formelere zijn dan in andere landen. Als je een goede kennis hebt van de Franse taal en teksten juist kunt vertalen, zullen je zakelijke relaties in Frankrijk dat erg kunnen waarderen. Tijdens de zakelijke taalcursus Frans leer je over een paar omgangsvormen, zoals lunchen met je partners en het niet direct over zaken hebben. Persoonlijke interesse tonen is erg belangrijk als je wilt zakendoen in Frankrijk.

Hoe kun je een taalcursus volgen?

Zowel de taalcursussen voor Frans en Duits worden online aangeboden. De lesprogramma’s worden via een online platform opgezet. De tutor houdt de taalcursus interactief zodat je voldoende tijd en ruimte hebt om vragen te stellen. De lesprogramma’s vinden zowel individueel als klassikaal plaats, maar het programma wordt wel afgestemd op jouw persoonlijke leerdoel. Een online cursus volgen heeft veel voordelen, waaronder dat je flexibeler bent met het plannen van je lestijd omdat je geen reistijd hoeft te incalculeren. Ook is het voor veel mensen erg prettig dat je gewoon thuis achter je laptop bezig kunt met de leerstof, op welk moment dan ook. Vooral voor mensen met een hectische levensstijl is het fijn als je gewoon je module ervoor kunt pakken en zo bepaalde leerstof kunt herhalen.