Selecteer een pagina

Nederland sloot de Oekraïners in de armen vanaf het moment dat zij op de vlucht waren voor de verschrikkingen die in hun land plaatsvonden en nog steeds vinden. Velen zijn inmiddels al voor zeer lange tijd in ons land en hier aan het werk. Zowel voor henzelf als voor werkgevers en collega’s is het prettig dat ze de Nederlandse taal begrijpen en spreken. Dankzij een taaltraining Nederlands of Engels groeit de woordenschat van de Oekraïners snel. Het geeft hen zelfvertrouwen en het helpt hen enorm op de werkvloer en daarbuiten. EBC Talen begrijpt dat als geen ander. Dus ben je werkgever en werken ze in jouw organisatie? Laat ze een taaltraining Nederlands leren voor Oekraïners volgen bij EBC.

Taaltraining op eigen locatie

De taaltrainers van EBC komen graag op je eigen locatie. De Oekraïners kunnen op deze manier in hun eigen, vertrouwde (werk)omgeving een taaltraining volgen. Het is mogelijk om individueel les te krijgen, maar ook in groepsverband behoort tot de mogelijkheden. Voor groepen wordt een minimum van 2 tot een maximum van 10 personen gehanteerd zodat iedereen zoveel mogelijk individuele aandacht krijgt. Vooraf vindt er met de deelnemende Oekraïners een intakegesprek plaats. Dit onder andere om te kijken in hoeverre ze de Nederlandse taal al machtig zijn. Na de intake worden er groepen samengesteld met taaltraining deelnemers die op hetzelfde niveau zitten. Uiteraard behoort het ook tot de mogelijkheden om de training online te volgen of bij EBC Talen in Bergen op Zoom.

De allerbeste leermethode voor Nederlands leren voor Oekraïners

Waar de één binnen een mum van tijd een vreemde taal machtig is, heeft een andere er meer tijd voor nodig. Daarom wordt een taaltraining voor Oekraïners bij EBC op maat gemaakt. De taaldocenten hebben zeer veel ervaring en nemen de deelnemers graag bij de hand. Niet alleen tijdens het theoretische gedeelte, maar ook in de praktijk. Een taaldocent gaat graag op pad met de deelnemers om alles in de gemeente te ontdekken en te leren kennen. Dat is alleen maar goed voor de Nederlandse taalontwikkeling.