Selecteer een pagina

Wanneer het abonnement is afgelopen is het mogelijk om een nieuw abonnement te kiezen met een ander toestel. Is het toestel nog goed? Dan is het beter om voor een sim only of een prepaid abonnement te kiezen. Het is dan mogelijk om geld te besparen op de maandelijkse kosten voor het mobiele toestel. Wanneer er al een goed toestel is, is dit niet nodig.

Prepaid en haar voordelen

Het grootste voordeel van prepaid is dat het glashelder is wat ervoor betaald wordt. Iedere keer moet er een geldbedrag gestort worden op het toestel om het te kunnen gebruiken. Het is belangrijk om wel ieder half jaar het saldo op te waarderen. Doet iemand dit niet dan raak je het nummer kwijt. Hierna moet men een nieuw nummer aanvragen.

Sim only

Een sim only abonnement is ideaal wanneer er al een goed toestel is. Iedere maand worden de abonnementskosten voldaan voor het sim only abonnement. Het bellen, versturen van tekstberichten en ook het internetten gaat net zo goed als bij een abonnement met toestel. Het is prettig om gebruik te maken van een sim only abonnement.

De juiste keuze

Prepaid sim only of een abonnement is ideaal voor mensen die al een toestel hebben. Vervolgens een keuze maken tussen prepaid of sim only is afhankelijk van het belgedrag. Wanneer iemand weinig gebruikt maakt van het toestel is een prepaid pakket handiger. Het zorgt voor een goede bereikbaarheid. Het is ideaal om de kosten onder controle te houden. Een sim only abonnement is te gebruiken voor mensen die niet iedere keer weer het prepaid pakket willen opladen. Het is ideaal om mobiel bereikbaar te zijn. Zeker in de grensstreek is het gemakkelijk. Maak de juiste persoonlijke keuze om voor prepaid of sim only te kiezen.