Selecteer een pagina

De afgelopen twee jaar is er een nieuwe social media sensatie ontstaan, namelijk het social media platform Tik Tok. Daardoor begon Instagram minder populair te worden, maar dat kan natuurlijk niet zo gelaten worden. Omdat de toekomst van Tik Tok nog vrij onzeker is en om zo goed mogelijk te concurreren met Tik Tok, heeft Instagram een nieuwe video functie geïntroduceerd op de Instagram app, namelijk Instagram reels. Als je een content creator of zelfs een kleine bedrijf op Instagram, is het bijna essentieel om zo snel mogelijk te beginnen met het gebruik van Instagram Reels. Zo hoef je ook niet Instagram volgers kopen of likes kopen voor Instagram foto. Het is echter begrijpelijk als je niet weet hoe je ermee moet omgaan, aangezien het een hele nieuwe functie is. Hier zijn enkele tips om je reels zo goed en professioneel mogelijk te maken.

Wat is Instagram Reels?

Voordat de tips besproken worden, is het van belang dat er begrepen wordt wat Instagram reels inhoudt en waarom het gebruikt moet worden. Instagram reels is een video functie die jou de mogelijkheid geeft om video’s tot 30 seconden, binnen de Instagram app te editen. Reels biedt een enorme kans om viraal te gaan en jouw bekendheid snel te vergroten. Zoals je weet verdwijnen Instagram stories na 24 uur en de highlights zijn moeilijk te navigeren.

Posts bereiken hun maximale kijkers bereik meestal binnen ongeveer 24 uur, maar reels zijn wekenlang continu te vinden op basis van populariteit. Als je reels gebruikt hoef je niet langer Instagram volgers kopen of likes kopen voor Instagram foto.

Hoe maak je een reel?

Dus een manier om niet langer Instagram volgers kopen of likes kopen voor Instagram foto. Tik om te beginnen op het camerapictogram in de linkerbovenhoek van je home feed en scroll naar Reels onderaan het scherm. Houd vervolgens de middelste opname knop ingedrukt om op te nemen, maar je kunt er ook voor kiezen om een video van je filmrol toe te voegen.Je kan ook stickers, tekeningen of tekst aan je reel toevoegen om het leuker te maken.. Tik vervolgens op de naar rechts wijzende pijl en tik vervolgens op Cover om je omslagfoto te wijzigen. Schrijf vervolgens je caption en voeg hashtags toe, want zo maak je zeker dat je reel veel meer bekeken wordt. Als laatst kan je bepalen waar je je reel wilt delen, tik bijvoorbeeld op stories als je het daar wilt delen of op explore als je het op de verkennings pagina van Instagram wilt delen.