Selecteer een pagina

Studenten opgelet, want nu kan je heel goedkoop een laptop of Ipad huren per maand en dit al vanaf 15 euro! Het is voor studenten vaak onmogelijk om een dure laptop of tablet aan te schaffen. Toch hebben ze deze nodig om hun studies in goede banen te leiden. En daar heeft studiepc.nl goed op in gespeeld! Je kan nu een laptop of Ipad huren en dit al vanaf 15 euro per maand! Wil jij hier ook gebruik van maken? Dat kan in 4 heel eenvoudige stappen! 

Studie pc huren 

Bij studie pc huren, dat kan al vanaf 15 euro per maand. Je kan kiezen uit verschillende toestellen waaronder budget laptops, Ipads en Macbook Airs. Wil je graag nog een extra verzekering aanvragen voor de hardware en accessoires die bij in de prijs zitten, dan kan je hier zelf voor kiezen. Wil je dit graag, dan geef je dit mee door tijdens je bestelling en dan betaal je 4,95 euro per maand extra. Wanneer er problemen zijn met het toestel, neem je gewoon contact op met de klantenservice en zij doen de rest!  

Een laptop voor de studie huren 

Er zijn verschillende redenen om als student een laptop of tablet te huren bij studiepc.nl! Eerst en vooral omdat je de huur van een toestel, na 6 maanden kan opzeggen en dit elke maand. Er worden bovendien alleen maar deftige merken van toestellen gebruikt zoals Dell, Lenovo en Apple. Je mag zelf de software installeren die je wenst en nodig hebt en wanneer er problemen zijn met het toestel hoef je niet meer te doen dan een belletje te doen naar de klantenservice. Het bedrag gaat maandelijks automatisch van je rekening, maar zit je eens wat krap bij kas? Dan kan er altijd naar een oplossing gezocht worden! 

Hoe werkt het? 

Gebruik maken van een laptop of tablet van studiepc.nl, dat kan in slechts 4 stappen! Je kiest natuurlijk eerst welk toestel je graag zou huren. Vervolgens geef je aan welke extra’s je wenst en je vult alles netjes in. Daarna betaal je via Ideal de eerste maand plus een borg. Wanneer de betaling is verwerkt, kan jij het toestel binnen de 5 werkdagen bij jou thuis verwachten of je kan het volledig gratis komen afhalen. Een laptop of tablet huren, was nog nooit zo eenvoudig, nietwaar?