Selecteer een pagina

Tegenwoordig wordt er steeds meer en vaker thuis gewerkt. Dit betekent tegelijkertijd ook dat er steeds meer online gaat wat betreft werk. Programma’s zoals Microsoft Teams en Excel, Word en PowerPoint zijn almaar populairder aan het worden. Steeds vaker wordt er via Teams gewerkt. Logisch, want Microsoft Teams biedt vele mogelijkheden op kantoor, maar ook voor het thuisfront. Als je nog niet zoveel af weet van Teams kun je een Teams training volgen bij Nedermeijer. Wat je via onder andere Nedermeijer ook kunt volgen is een Excel cursus voor gevorderden. Voor deze cursus is het wel handig als je de basis van Excel kent.

Wat biedt een Microsoft Teams Training?

Oké, dus als je nog niet zoveel verstand hebt van Microsoft Teams kun je een Teams training volgen bij Nedermeijer, maar wat kan zo’n training jou eigenlijk bieden en op wat voor manier kan een Teams training het thuiswerken optimaliseren?

Het voornamelijke doel van een Teams training, net zoals Excel cursus voor gevorderden, is dat je de basis leert kennen van het programma, dus hoe het werkt, maar ook waar alle instellingen zitten. Toch is dit niet het allerbelangrijkste. Kies je voor een Teams training volgen bij Nedermeijer, dan kies je er ook voor om te leren hoe je nóg beter kunt samenwerken op een leuke manier. Hieronder lees je meer over wat je in de training kunt verwachten, zodat je precies weet waar je aan toe bent en waar je kennis over zult opdoen.

Wat kun je verwachten?

Of je nou een Excel cursus voor gevorderden volgt of een Microsoft Teams Training, het is altijd fijn om te weten wat zo’n cursus jou kan bieden. Daarom lees je hieronder wat je leert bij een Microsoft Teams Training:

  • Je leert hoe je groepsgesprekken kunt voeren op één centrale plek. Zo is het gesprek voor iedereen makkelijk te volgen. En wat doe je als je er niet bij bent? Dan kun je het makkelijk terugvinden. Hoe? Dat leer je ook in zo’n Microsoft Teams Training.
  • Je kunt op een eenvoudige manier ad-hoc gesprekken voeren. Dit zijn gesprekken die één op één worden gevoerd óf één op meerderen.
  • Je leert waar je alle documenten terug kunt vinden, omdat deze allemaal staan op een centrale plek. In deze documenten kun je tegelijkertijd samenwerken.
  • Je leert hoe je allerlei gegevens en gesprekken direct terug kunt vinden in de Teams App, of wel, je bent veel minder kwijt met zoeken.