Selecteer een pagina

De feestdagen zijn een geweldige tijd om je personeel te laten zien hoeveel je hen waardeert. Maar met zoveel verschillende mensen in je team kan het lastig zijn om te weten wat je ze moet geven. Daarom hebben we een lijst samengesteld van de beste personeelsgeschenken voor je personeel tijdens de feestdagen, de cadeaus zijn universeel! 

Een geschenkmand gevuld met heerlijke lekkernijen

Voor de fijnproever: is er iemand in je team die altijd praat over het nieuwste restaurant waar hij of zij is geweest of het nieuwste gerecht dat hij of zij heeft klaargemaakt? Voor de fijnproever in je leven is een cadeaumand gevuld met heerlijke lekkernijen zeker een hit. Je kunt het vullen met van alles, van gourmetkazen en vleeswaren tot ambachtelijke bonbons en heerlijke wijnen. Wat je ook kiest, zorg ervoor dat het iets is dat hun smaakpapillen zal prikkelen! Dit is vooral leuk als kerstgeschenk

De nieuwste gadgets en snufjes

Voor de technologie liefhebber: als er iemand in je team is die altijd op de hoogte is van de laatste technische trends, dan zijn de nieuwste gadgets en gizmos zeker een hit. Je kunt niet fout gaan met iets van de nieuwste smartphone tot het nieuwste smart home apparaat. Zorg er wel voor dat je weet wat ze al hebben voordat je iets koopt – je wilt niet dat ze iets krijgen wat ze al hebben!

Een cadeaubon voor hun favoriete winkel

Voor de fashionista: heb je iemand in je team die altijd onberispelijk gekleed is, zelfs op Casual Friday? Dan is een cadeaubon voor hun favoriete winkel zeker een winnaar. Ze kunnen er van alles mee kopen, van een nieuwe outfit tot die designerhandtas waar ze zo naar uitkijken. Zorg er wel voor dat je weet waar hun favoriete winkel is voordat je koopt!

Wat voor type persoon je personeelslid ook is, we zijn ervan overtuigd dat een van deze cadeaus perfect voor hem of haar zal zijn. Dus neem deze feestdagen de tijd om je personeel te laten zien hoeveel je hen waardeert – ze zullen het zeker waarderen!