Selecteer een pagina

Heeft jouw onderneming een boost nodig? Dat kan doormiddel van internet marketing! Door het gebruiken van online marketing is er een grote kans op resultaat. Het resultaat is meestal wel pas te meten op lange termijn en niet meteen de eerste week van het traject wat je hebt ingezet, geluld is een schone zaak. Het resultaat wat je kan behalen binnen een bepaald termijn houdt het volgende in:

  • Meer telefoontjes en contact leggen door klanten
  • Procentuele stijging van conversies
  • Naamsbekendheid
  • Nieuwe klanten

Marketing online is best wel ingewikkeld en kan je voor een optimaal resultaat uitbesteden aan een online marketingbureau. Dit soort bedrijven zijn gespecialiseerd in het online adverteren (SEA) en in zoekmachine optimalisatie (SEO). Deze twee onderwerpen samen zijn de strategieën die gebruikt kunnen worden voor het op de kaart zetten van jouw onderneming via het veel gebruikte internet.

Een internet marketing bureau zorgt voor de zichtbaarheid van jouw bedrijf.

Je wilt jouw bedrijf zichtbaarder maken voor je (potentiële) klanten en huurt een internet marketing bureau hiervoor in. Dit bedrijf gaat aan de slag met de geadviseerde en door jou gekozen SEA of SEO strategie. Wat beide strategieën gemeen hebben is dat ze beide zorgen voor meer zichtbaarheid van de website. De ene strategie doet dat door betaalde advertenties en de andere doet dat door je website op een onbetaalde manier hoger in de zoekresultaten te zetten. Door een van deze twee opties toe te passen kom je hoger in de zoekmachine te staan en zorgt dit weer voor betere vindbaarheid van je site voor je klanten en internetgebruikers. Meer bezoekers op je site resulteert weer in een stijging van contacten en online verkopen. Door het vindbaar maken van jouw bedrijf op internet staat jouw onderneming weer op de kaart.

Waarom marketing via het internet?

Marketing via het internet is onmisbaar voor jouw bedrijf in deze moderne wereld. Bijna iedereen heeft tegenwoordig altijd een Smartphone bij zich en een computer thuis staan. Iedereen wilt bereikbaar zijn op elk tijdstip van de dag en iedereen wilt op internet als je het nodig hebt om iets op te zoeken. De digitale wereld is zeer belangrijk om de buitenwereld te laten zien wie je bent en waar je voor staat als bedrijf. Bij online marketing kan je een grootschalig publiek bereiken die ook daadwerkelijk is geïnteresseerd in de advertenties die jij geplaatst hebt. Door de geïnteresseerden goed te bereiken kan jouw omzet en contacten flink stijgen. Een online marketing bureau helpt je graag met het behalen van deze stijgingen, zodat je aan jouw eigen doelstellingen kan werken die jouw bedrijf wilt behalen en het bureau de marketing op het internet van je overneemt.

Tips om jouw bedrijf in de digitale wereld vindbaar te krijgen

Tip 1: Gebruik social media. Bijna iedereen heeft wel een social media account en kijkt hier dagelijks op.

Tip 2: Houdt je website up-to-date. Google waardeert websites die relevante informatie bieden en zet de sites die dit doen hoger in de zoekresultaten.

Tip 3: Vraag om een googlereview aan je klanten. Google waardeert een site met reviews, maar pas op! Als je website eerst bijna nooit een review kreeg en nu ineens 10 reviews per week krijgt vindt Google dit onnatuurlijk en werkt dit juist tegen.

Bron: DoubleSmart – Online Marketing Bureau Gouda