Selecteer een pagina

Solliciteren voor een eerste of een nieuwe job, het is altijd spannend. Zeker wanneer je voor een functie gaat solliciteren die een goede kennis van het Engels vereist en jij daar eigenlijk niet zo goed in bent. Maar dat hoeft geen reden te zijn om niet te solliciteren voor de job van jouw dromen. Je kan simpelweg een zakelijke cursus Engels volgen wanneer je jouw Engels wat moet bijschaven.  Bij babel.nl zijn er mogelijkheden genoeg! 

Bijschaven zakelijk Engels dankzij cursus 

Als je in een internationaal bedrijf wil gaan werken, dan wordt er hoogstwaarschijnlijk vaak zakelijk Engels gesproken en geschreven. Wanneer dat nu net jou minder goede kantje is, kan je hiervoor een cursus volgen bij babel.nl. Er zijn verschillende opties mogelijk voor het volgen van een cursus. Zo is er een cursus zakelijk Engels die zich vooral richt op de spreekvaardigheid en de uitspraak. Dit kan vooral handig zijn wanneer je veel presentaties in het Engels zult moeten geven. Een zakelijk Engels cursus volgen biedt heel wat voordelen als je dit bij babel.nl doet. 

Bepaal jouw niveau met een test 

Als je graag een cursus wil volgen, maar niet weet op welk niveau je zit, dan heeft babel.nl daar een oplossing voor. Je kan volledig gratis en vrijblijvend een online test doen waarbij het niveau van jouw Engels bepaald wordt. Wanneer je de test hebt afgerond, kom je van een ervaren taaldocent te weten wat jouw niveau is en wat de mogelijkheden voor cursussen en trainingen zijn. De cursussen die je kan volgen zijn ofwel 1 op 1 of in groep te volgen. Als je vragen hebt of je hebt advies nodig, stel dan gerust de vragen aan de medewerkers van babel.nl, zij helpen jou met plezier verder! 

Babel trainingen online 

Wanneer je al aan het werken bent of je gaat met een job beginnen, is het niet zo gemakkelijk om fysiek een training of cursus te volgen. Ook daar heeft babel.nl een oplossing voor. Je kan gewoon bij Babel trainingen online volgen. Je kan simpelweg jouw Engels verbeteren van thuis uit of vanop de werkvloer van achter je computer. Bij babel.nl krijg je te maken met ervaren docenten die weten waar ze mee bezig zijn en die ervoor zorgen dat jij de beste bijscholing krijgt die je je maar kan wensen.