Selecteer een pagina

Als je dacht dat je biografie slechts een willekeurige plaats was om tekst in te voegen, heb je het mis. Zie het als de plek waar je jezelf voorstelt. Wat kunnen mensen verwachten als ze jou volgen? Wie ben jij, wat vind je het leukst om te doen en waar gaat je Instagram over? Een pakkende biografie zorgt ervoor dat mensen je willen volgen.

Een foto van dit heerlijke eten, de zonsondergang of je eigen bloeiende tuin: je kunt ze maar beter opdoen. Voorkom dat uw Insta-feed een puinhoop wordt. Kies en houd een specifieke doelgroep waarop u zich wilt concentreren.

Er zijn veel leuke onderwerpen om uit te kiezen. Het kan van alles zijn: van katten tot koffie en van ontbijt tot natuur. Als je ervoor zorgt dat jouw foto’s een geheel vormen, zul je sneller een vaste doelgroep aanspreken. En daar gaat het natuurlijk om, zo snel mogelijk zoveel mogelijk volgers krijgen.

Kom je erachter dat je vaak foto’s op verschillende plaatsen maakt? Voeg een tag toe. Of dit nu de exacte locatie is van een restaurant of een stad waarin u zich bevindt. Locatietags vertellen mensen of een plaats het waard is. De kans is groot dat ze binnen de kortste keren in uw account terechtkomen.

Een andere slimme truc om ze te vinden zijn hashtags! Door een hashtag toe te voegen, word je zichtbaar voor potentiële volgers. Je kunt veel hashtags toevoegen, maar het is beter om een ​​aantal specifieke, populaire hashtags te gebruiken. Denk niet aan je eigen hashtags, want er is weinig kans dat iemand ze zal zoeken. Maar maak het concreet. U kunt bijvoorbeeld #food specifieker maken door #organicfood te kiezen, tenminste als dit uw niche is. Het is gewoon een kwestie van testen, maar je zult zien dat het werkt!

Misschien wil je je Instagram verbeteren, maar onthoud: je doet dit niet alleen. Geef liefde aan je volgers of medegebruikers. U zult merken dat u op deze manier uw doelgroep beter leert kennen en een band met hen opbouwt. Vind de foto’s van anderen leuk en beantwoord ze en zelfs de opmerkingen die ze bij je foto’s hebben achtergelaten. Hoe betrokkenheid te creëren! Heb je Instagram ooit live geprobeerd? Mensen houden ervan je gezicht te zien en een stem te horen.

Of zoek naar accounts met dezelfde niche. Je zult zien dat je niet alleen extra inspiratie krijgt, maar ook nieuwe volgers. Zorg dus voor deze interactie en zet jezelf echt in de kijker!

Goed, we hadden het al over volgers, veel volgers. Die kun je op twee manieren krijgen. De langzame manier is zelf posten en wachten tot de volgers komen. De snelle manier? Gewoon instagram follower kaufen. Voor een klein bedrag heb je er een aantal waar je wat mee kunt.