Persoonlijke groei

Wat is nou echt belangrijk in het leven?

Wie zijn de personen waar je echt om geeft? Wat vind je eigenlijk van jezelf, ben je tevreden met wie je bent? Ben je gelukkig met wat je doet? Wat zou je kunnen veranderen om de kwaliteit van jouw leven te verhogen? Werk aan persoonlijke groei en leef je leven optimaal!

Strijden of genieten

Als je lekker in je velletje zit, dan kun je de hele wereld aan! Je verzet bergen werk en ondanks dat heb je nog energie over. Je geniet optimaal van de dingen die je doet. De relaties die je onderhoudt verlopen liefdevol en prettig. Een ideaal leven! Maar wat als het even niet zo lekker loopt…. Dan blijf je piekeren, vechten om die bepaalde taken in je leven te volbrengen. Het kost je bergen energie en alsnog ben je niet tevreden. Je hebt verdriet, angst of je bent onzeker. Je slaapt slecht en wordt dus ook niet uitgerust wakker. Kortom iedere dag is weer opnieuw een strijd.

E-cursus Persoonlijke groei

Er bestaan verschrikkelijk veel e-cursussen die je kunnen helpen met de strubbelingen in jouw leven. Of je nou weinig zelfvertrouwen hebt, angsten die je leven belemmeren of een relatie die niet lekker loopt, er is wellicht een e-cursus te vinden die je kan helpen met jouw probleem. Je hebt e-cursussen in de vorm van een boek, aangevuld met een werkboek met opdrachten, soms een videotraining of persoonlijke begeleiding via chat of e-mail.
Persoonlijke groei

Hulp vragen

Wat is er zo moeilijk aan hulp vragen? Is het moeilijk omdat het persoonlijke probleempjes zijn? Of wil je er een ander niet mee opzadelen? Is het angst om je probleem daadwerkelijk onder ogen te zien? Wat ook de reden is dat er nooit iets gebeurt is met de belemmeringen in jouw leven, het is nu tijd om het aan te pakken en op te lossen! Uiteraard kun je hierover met een vriend of vriendin praten, of met andere mensen in je omgeving die voor je klaar staan. Is dat te persoonlijk kun je ervoor kiezen om naar een maatschappelijk werker te gaan, een psycholoog of zelfs psychiater. Vind je dat weer een stap te ver, dan is een e-cursus persoonlijke groei misschien wel iets voor jou!

Zoek de cursus die bij jou past en begin vandaag nog met het verbeteren van jouw leven!

Op deze pagina proberen we zoveel mogelijk cursussen te benoemen die te maken hebben met persoonlijke groei. Kies een e-cursus die bij jou past en ga vandaag nog van start met het verbeteren van jouw levenskwaliteit. Het leven en jij zijn de moeite waard!!