Inhoud cursus: Kok-Restauranthouder
- Starten met je eigen zaak
- Keukentechnologie
- Warenkennis
- Serveerkunde
- Drankenkennis
- Sociaal en fiscaal recht
- Keukenuitrusting en apparatuur
Vaardigheden
- Je eigen restaurant of eethuis starten
- Gerechten koken
- Gerechten serveren
- Gasten adviseren over drank
- Op de juiste manier omgaan met de apparaten in de keuken
Kok-Restauranthouder
€ 657,00
Professionele opleiding
De Ondernemerschool NHOC
Thuisstudie met begeleiding
3-6 maanden gemiddeld
Met diploma
Word chefkok én restauranthouder met deze thuisstudie
Een exotische curry met originele twist, culinaire coquilles of een perfect bereide bearnaisesaus – jij maakt het met passie. Maar om een succesvolle chefkok én restauranthouder te worden, heb je méér nodig dan culinaire vaardigheden.
In deze thuisstudie verfijn je niet alleen je kooktechnieken, maar leer je ook alle essentiële aspecten van het runnen van een restaurant. Je verdiept je in verschillende bereidingswijzen, leert hoe je een goed manager wordt voor je keukenpersoneel en ontwikkelt een scherp inzicht in drankenkennis, keukentechnologie en serveerkunde.
Met deze kennis leg jij de basis voor een succesvolle carrière in de horeca.
Schrijf je nu in en zet de eerste stap naar jouw eigen restaurant