Inhoud cursus: Microsoft Outlook

  • De eerste kennismaking met MS Outlook
  • Een nieuw account aanmaken
  • Basisbeginselen
  • Outlook: de kneepjes van het vak

Vaardigheden

  • Een nieuw account aanmaken
  • De basishandelingen in Outlook uitvoeren
  • Slimme tips toepassen in Microsoft Outlook

 

Microsoft Outlook

 289,00

Professionele opleiding

De Ondernemerschool NHOC

Thuisstudie met begeleiding

3-6 maanden gemiddeld

Met diploma

Master Microsoft outlook voor een efficiëntie en georganiseerde werkplek

Met Microsoft Outlook wordt het beheren van e-mails een fluitje van een cent. Leer hoe je effectief e-mails kunt ontvangen en verzenden, zodat je communicatie altijd soepel en professioneel verloopt.

Plan en Organiseer met Precisie

Wil je je agenda en afspraken met gemak beheren? Deze thuisstudie biedt diepgaande training in het efficiënt plannen en organiseren van je werk. Ontdek hoe je je agenda optimaal benut en al je afspraken probleemloos inplant.

Beheer taken en notities als een pro

Microsoft Outlook biedt krachtige tools voor het beheren van taken en notities. Leer hoe je belangrijke informatie op één plek kunt bewaren en je taken efficiënt kunt afhandelen, zodat je meer tijd overhoudt voor andere belangrijke zaken.

Leer de geavanceerde opties van outlook

Deze cursus is ontworpen om je te helpen de vele mogelijkheden van Microsoft Outlook te ontdekken en toe te passen. Word een expert in het gebruik van geavanceerde functies en verbeter je werkorganisatie en productiviteit.

Word een Microsoft outlook expert

Of je nu een drukke professional bent of gewoon je dagelijkse taken beter wilt beheren, deze cursus biedt de kennis en vaardigheden die nodig zijn om een expert in Microsoft Outlook te worden. Schrijf je vandaag nog in en transformeer je werkorganisatie!

Met deze uitgebreide training krijg je niet alleen de tools om je werk efficiënter te organiseren, maar ook om een expert in Microsoft Outlook te worden. Start je cursus nu en maak van jezelf een organisatie-expert!

Test je zelf